Advertoriale

Fără bani aruncați


„Economia noastră este rezultatul a milioane de decizii pe care le adoptăm în fiecare zi referitoare la producţie, economisire şi, mai ales, investiţii.”

Dwight Eisenhower

Trăim într-o lume într-o continuă mișcare și evoluție, în care mijloacele de plată online se adaptează mereu la nevoile tot mai diversificate ale utilizatorilor. Vorbim de bani, dar într-un mod diferit față de cel care era preponderent înainte de pandemie, întrucât foarte puțini dintre noi mai apelează acum la cash, mijloacele virtuale fiind cele prin intermediul cărora punem banii la treabă, astfel încât aceștia să lucreze pentru noi.

Vom vorbi astăzi despre o metodă inovativă de economisire a banilor și anume despre folosirea unei platforme de cashback. Mai precis, despre cum putem primi bani înapoi atunci când efectuăm cumpărăturile online. Pentru că da, acest lucru este posibil! Și da, acest lucru nu este absolut deloc complicat!

Ce trebuie să facem?

Tot ce trebuie să facem este să instalăm o extensie de browser sau aplicație de mobil și facem cumpărături online ca de obicei. Achiziționăm orice produs ne dorim și, datorită extensiei de browser sau aplicației de mobil instalate, vom primi înapoi un anumit procent din valoarea cumpărăturilor efectuate. Simplu, nu-i așa?

Să dăm un exemplu concret!

Luăm exemplul platformei CashClub, care nu reprezintă doar o platformă de cashback, ci și o colecție întreagă de avantaje pentru utilizatori, oferind funcționalități care pot face diferența atunci când vine vorba de economisire.

Cât primim înapoi?

Putem primi între 1% și 30% cashback. Dacă sunteți familiarizați cu alte aplicații care oferă o astfel de facilitate, îmi veți da dreptate când afirm că procentele sunt destul de semnificative. Practic, vom avea acces la prețuri mai bune decât în magazine, iar pentru fiecare tranzacție realizată, în cont se va strânge gratis o sumă de bani, pe care o vom putea folosi ulterior pentru a face alte și alte cumpărături.

Trebuie știut faptul că bonusurile astfel obținute vor trece prin trei etape diferite, până când vom putea primi banii înapoi în cont:

  • înregistrat – în momentul plasării comenzii;
  • aprobat – după perioada de retur posibilă, de aproximativ 30 de zile;
  • plătibil – după aproximativ încă alte 15 zile.

Cum ne facem cont?

La fel de simplu! Tot ceea ce avem nevoie este de doar câteva momente pentru a selecta pagina „Contul meu” și pentru a introduce o serie de date personale (numele, prenumele și căsuța poștală electronică), respectiv pentru a seta o parolă de acces în cont. Pentru cei grăbiți, care nu dispun de foarte mult timp pentru a crea un cont, există posibilitatea logării utilizând contul personal de Facebook. De altfel, contul este singura modalitate de a putea urmări sumele de bani adunate în urma cumpărăturilor efectuate online.

Care sunt avantajele platformei CashClub?

  • avem acces la oferta a peste 800 de magazine partenere din România și din afara țării (vedeți secțiunea “Magazine” pe platforma CashClub);
  • interogăm un comparator de prețuri integrat în platformă, prin care putem vedea în timp real cine și unde vinde mai ieftin;
  • la instalarea extensiei de browser pentru Chromehttps://bit.ly/3m1Hdmg, vom avea propriul nostru asistent, care ne va aminti că putem primi cashback de fiecare dată când vrem să cumpărăm ceva din magazinele partenere;
  • o utilizarea rapidă și facilă în aplicația mobilă iOS și Android;
  • ne invităm prietenii pe platformă și câștigăm 30 lei pentru fiecare cont activat (adică vom primi 30 lei în contul nostru atunci când prietenul invitat plasează o comandă validă) – nu doar noi vom primi bănuți, ci și prietenii noștri – de asemenea, câte 30 de lei;
  • avem acces la cel mai nou program de referral din România, ce are șanse mari să devină un “prieten virtual” la nivel național pentru milioane de cumpărători în mediul online.
Sursa video: pagina de YouTube CashClub

Despre utilizarea extensiei de browser și aplicației de mobil CashClub

Pașii utilizării extensiei:

Pașii utilizării aplicației:

Cât de sigur este întregul proces?

Dacă până acum am căpătat o anumită încredere în metodele de plată propuse de magazinele din mediul virtual, dar și de sistemele de securizare a plăților oferite de societățile din sistemul bancar, trebuie neapărat să ținem cont de faptul că plățile produselor cumpărate prin intermediul platformei CashClub se vor realiza ca și până acum, direct pe site-urile magazinelor partenere. Așadar, toate tranzacțiile vor fi realizate online prin intermediul sistemelor securizate de plată ale acestor magazine.

După cum probabil ați bănuit, și acest articol participă la competiția Spring SuperBlog 2021. Ei bine, de această dată, este vorba despre proba 5, #farabaniaruncati, o provocare sponsorizată de CashClub.

Surse imagini: site-urile CashClub.ro și Pixabay.com

Un gând despre „Fără bani aruncați

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s