Advertoriale

Geamurile strălucesc WOW alături de Kärcher!


Timp de lectură: 11 minute

Cuprins

Curățenia de primăvară și geamurile nărăvașe

Top 3 beneficii must-have cu aparatul de curățat geamuri de la Kärcher

Nu doar pentru geamuri, ci o inovație multifuncțională

De ce Kärcher?

Alegerea mea

Curățenia wow a geamurilor, misiune îndeplinită!

Curățenia de primăvară și geamurile nărăvașe

Dintotdeauna mi-am dorit o casă cu geamuri multe și mari. Am visat la o deschidere largă a încăperilor spre exterior, spre un decor fabulos, care să ofere familiei mele o senzație de confort și libertate. Eh, dorința mi s-a îndeplinit, acum am exact ce îmi doream de mult timp, însă am primit și reversul: o perfidă invitație la șmotru! Un spațiu vitrat de dimensiuni mari înseamnă nu doar o lumină superbă și o ambianță interioară de invidiat, ci și foarte multă muncă și o groază de timp pierdut cu întreținerea curățeniei. Apoi, nu vă mai spun cât de frustrant poate fi atunci când vezi că mai rămân urme de stropi și praf pe suprafețe, cu toate că depui tot efortul să ajungi să cureți la înălțime sau în locurile greu accesibile.

Să vorbim despre curățenia de primăvară înainte de sărbătorile de Paște? Ei bine, distracția curățeniei wow a devenit halucinantă în cazul meu și al soțului, mutați de curând în noua locuință recent construită. Pentru că da, curățenia în ceea ce ne privește este o operație care poate pune confortul mutării noastre sub un serios semn de întrebare. Geamurile locuinței noastre nu și-au dobândit strălucirea imaculată după o primă curățare la finalizarea lucrărilor de construcție. Chiar și acum privim descurajați printre micile rotocoale de murdărie și sumedenia de pete pestrițe de vopsea care se încăpățânează să se țină scai. Spre disperarea mea și a soțului, imaginea superbă de afară încă se lasă decorată ici-colo de îndărătnicia urmelor de murdărie. Pesemne ne-au cam pus gând rău, iar lupta cu ele până de sărbători se anunță înverșunată…

Așadar, sperăm la o soluție salvatoare, un aparat inovativ care să ne ajute să răzbim curățarea geamurilor noastre nărăvașe. Să rămână așa, ca în reclame, fără urme, strălucitoare, iar de-o fi cu putință, treaba să se facă repede și ușor. Să fie posibil oare? Ne-ar putea veni în ajutor un aspirator pentru geamuri de la Kärcher? Curăță fără urme? Mai repede? Mai igienic? Asemenea întrebări și alte câteva vor fi tratate cu vivacitate în cele ce urmează. Trebuie să fie soluția salvatoare! Păi altfel sunt obligată să mă declar copleșită de rezultatul dorinței mele fanteziste de a avea ferestrele mult prea mari…

!!! TIPS AND TRICKS !!!

  • Ferestrele nu trebuie curățate niciodată în lumina directă a soarelui. Dacă facem acest lucru, soluția de curățare se usucă prea repede pe geam și lasă în urmă dungi inestetice.

Top 3 beneficii must-have cu aparatul de curățat geamuri de la Kärcher

Pe vremuri, mamele noastre se străduiau să curețe geamurile doar cu un braț de ziare și puțină apă cu oțet. Lucrurile păreau să funcționeze, dar despre cât de greu le era, sau nu, nimeni nu mai știe. Este drept, chiar și acum mai primim sfaturi despre varianta clasică, dar timpul limitat, mulțimea de treburi care așteaptă la rând și faptul că avem de răzbit suprafețele de geamuri prea mari și înalte, pare o treabă cam descurajantă. Apoi, lucrurile au evoluat, trebuie să recunoaștem, și avem acum la îndemână soluții inovative, moderne, unele nesperat de practice.

Prin urmare, să vedem cum ne putem ajuta de un aspirator de geamuri de la Kärcher. Care sunt primele trei avantaje pe care le găsesc cele mai utile la un astfel de dispozitiv:

  • Nu rămân urme: funcția inovatoare și puternică de aspirare și lamela de înaltă calitate și extinsă a aparatului asigură obținerea unor rezultate deosebite, fără urme, pete sau reziduuri. Și fără picurare: aspiră apa rapid și fiabil, astfel încât nu voi scăpa niciun strop de apă murdară în timp ce lucrez. Pe de altă parte, acest aparat nu doar că lasă în urmă o suprafață foarte curată, dar și curățarea se face în condiții de igienă maximă, deoarece nu există contact direct cu apa murdară. Nici măcar atunci când voi goli rezervorul dispozitivului.
  • Ușor de manevrat – o utilizare ergonomică, fără fir (cu acumulatori), silențioasă și fără mișcări incomode, ca o joacă de copii. Spre exemplu, aș putea alege modelul aspiratorului pentru geamuri WV 6, pentru un design flexibil și la îndemână, dar și noul aspirator pentru geamuri WV 5, pentru un mâner moale, confortabil și un distanțier reglabil pe duza de aspirare – ambele mă vor ajuta să curăț cu ușurință chiar până la marginea ferestrei. În plus, fericiții posesori de geamuri cu vitralii pot răsufla și ei ușurați, deoarece pachetul modelului WV 5 conține și o duză îngustă de aspirare, special concepută pentru astfel de ferestre.
  • Utilizare rapidă: curățarea geamurilor cu un aspirator Kärcher va fi de 3 ori mai rapidă față de curățarea convențională. În plus, dacă mi-ar plăcea totuși să stărui cu curățarea geamurilor numeroase de acasă, nu-mi fac griji, deoarece timpul de funcționare este unul generos, mai lung cu aproximativ 100 de minute, datorită unor acumulatori cu o tehnologie îmbunătățită. Practic, dacă vreau, pot lucra fără întreruperi. Așadar, gata cu alergăturile între geamuri și priza de reîncărcare.

!!! TIPS AND TRICKS !!!

  • Dacă lamela dispozitivului de aspirare s-a uzat, pot cumpăra un pachet de lamele de înlocuire de pe site-ul Kärcher.
  • De multe ori, ferestrele înalte sau ferestrele greu accesibile din interiorul casei sunt neglijate, dar aspiratoarele de geamuri Kärcher oferă și în cazul acestora o soluție simplă: setul de două elemente telescopiceo extensie cu îmbinare flexibilă pentru Window Vac și o extensie cu ștergător și o lavetă din microfibre pentru ștergătorul cu vibrații. Setul oferă astfel până la 2 metri înălțime suplimentară, așa încât gata, de acum nu mai trebuie să ne urcăm scara pentru a șterge geamurile înalte! Vom ajunge foarte ușor până la o înălțime de aproximativ 4 metri.

Nu doar pentru geamuri, ci o inovație multifuncțională

Aspiratorul pentru geamuri de la Kärcher este un dispozitiv multifuncțional, un asistent de încredere în curățarea tuturor suprafețelor netede din sticlă, cum ar fi vitrine, oglinzi, gresie, faianță, uși, plite și mese de sticlă sau cabine de duș. Chiar și geamurile cu grilaj. Toate vor arăta la fel de strălucitoare, murdăria fiind abordată în forță. Puterea aparatului este sporită printr-o funcție integrată de vibrații și o umezire automată. Suprafețele netede își vor recăpăta luciul în cel mai scurt timp.

Să ne permitem un exercițiu de imaginație. Poate că luăm prânzul în familie, iar cineva varsă un pahar de suc pe masă. Ce facem? Ne panicăm și alergăm fiecare cu toate șervețelele pe care le găsim repede la îndemână. Ștergem care, cum, dar tot mai alunecă câțiva stropi pe covor? Nu, să regândim scenariul! Luăm repede aspiratorul Kärcher, aflat în apropiere, și aspirăm repede și simplu urmele de suc de pe suprafața mesei. Et voilà! Masa este imaculată din nou!

Și încă un scenariu! Venim iarna de afară. La exterior, frig de îngheață pietrele, dar înăuntru, cald și primitor, numai bine să ne relaxăm. Dar, stați! Ce vedem? Mult condens acumulat pe geamurile din living? Nicio problemă, se rezolvă și problema asta, așa încât gata cu urmele de mucegai iarna! Cu aspiratoarele pentru geamuri cu acumulator de la Kärcher îndepărtăm rapid excesul de umiditate și uităm de griji. Putem îndepărta urmele de condens chiar și de pe parbrizul autoturismului nostru.

Curățarea în 3 pași

1. Pulverizez soluția de curățare pe suprafață;

2. Curăț ușor și repede cu laveta;

3. Aspir apa murdară și totul este gata!

!!! TIPS AND TRICKS !!!

  • Dacă în soluția de spălat geamuri se folosește prea mult agent de curățare, pe fereastră se poate forma o peliculă grasă. Prin urmare, vom utiliza întotdeauna produsul de curățare cu moderație.
  • Avem ferestre mici sau georgiene? Sunt o caracteristică atractivă în casă, dar cum le curățăm? Pentru a obține rezultate excelente și în cazul acestor ferestre, utilizăm duza mică de aspirație a aspiratorului de geamuri, special concepută pentru un acces facil pe suprafețele de dimensiuni mici.

De ce Kärcher?

De ce să optez tocmai pentru aspiratorul de geamuri de la Kärcher? Pentru calitatea originală, Kärcher fiind inventatorul aspiratorului de geamuri alimentat de la baterie și lider pe piața globală în tehnologie inovatoare de curățare. Pentru că îmi doresc un model inovativ, iar inovația a reprezentat o parte importantă a culturii companiei încă de la înființarea sa în 1935. Inginerul și inventatorul pasionat Alfred Kärcher a căutat idei și soluții la problemele tehnice cu cea mai profundă implicare, creativitate și spirit de inovare. Inovația a fost și continuă să fie cel mai important factor de expansiune al companiei. Spre exemplu, doar în anul 2011 Kärcher a lansat peste 100 de produse noi. Ingeniozitatea, performanța de top și soluțiile inovative sunt etaloane cheie pentru această companie.

ȘTIAȚI CĂ ???

  • Alfred Kärcher începe producția de tehnologie de curățare în 1950 prin dezvoltarea primului curățitor cu apă caldă sub presiune din Europa (curățitorul cu jet de abur DS 350).
  • După diversificarea producției de sisteme de curățare, în perioada anului 1974, când și-a îndreptat atenția spre realizarea tehnologiei pentru curățarea cu înaltă presiune, compania a schimbat culoarea aparatelor din albastru în faimosul galben actual Kärcher.
  • Când facem curățenie, combatem stresul. Conform unui studiu efectuat de Kärcher pe un eșantion de peste 11.000 de respondenți din 11 țări în anul 2019, se pare că pentru mulți oameni, procesul în sine de curățenie este unul care îi ajută să scape de stres. De exemplu, 75% dintre britanici susțin că obișnuiesc să dea cu mopul atunci când se simt stresați, iar 59% dintre francezi au declarat că în timp ce fac curat, se eliberează de stres și devin mai calmi. În plus, majoritatea persoanelor întrebate au recunoscut că se simt mai relaxate într-o locuință curată.
  • Conform studiului efectuat de Kärcher, 66% dintre oameni susțin că folosesc echipamente electrice cu fir, dar se constată un trend ascendent al celor care apelează din ce în ce mai mult la tehnologia fără fir. De pildă, la japonezi sunt foarte populare echipamentele cu baterii: 54% dintre japonezi consideră importantă folosirea lor, iar 34% dețin un asemenea echipament.
  • Cinci produse Kärcher au primit premiul de design al Germaniei, pentru aspectul lor extraordinar, în cadrul competiției German Design Award, în anul 2020. Premiul internațional este acordat de către Consiliul de Design German și își propune să descopere și să recompenseze tendințele unice de design. Lansat în 2012, German Design Award este una dintre cele mai prestigioase competiții de profil din întreaga lume și are o reputație excelentă, care se întinde cu mult dincolo de cercurile specializate.

Alegerea mea

Aspiratorul de geamuri WV 6 + KV 4 !

Este vorba despre un pachet de echipamente dedicate curățeniei care contează și care cuprinde aspiratorul de geamuri WV 6 și aparatul de curățare cu vibrații KV 4, ambele fără fir. Le pot utiliza la curățarea tuturor suprafețelor netede fără efort și foarte repede. În primul rând, voi distribui apa și voi începe curățarea cu aparatul KV 4, care produce vibrații pentru îndepărtarea murdăriei. Lichidul excesiv poate fi apoi îndepărtat cu aparatul WV 6 și voi observa că nu vor rămâne urme sau dungi. Avantajele acestor aparate de curățat inovatoare sunt: timpul de funcționare a bateriei îndelungat de 100 de minute și noua tehnologie a lamelelor. Noua lamelă de aspirare a lui WV 6 este atât de flexibilă încât elimină excesul de lichid după o singură trecere, de sus în jos. În sfârșit! Voi obține geamuri fără dungi până la marginea ferestrei, fiind ideal pentru geamurile mari de la podea până la tavan. Toate vor rămâne strălucitoare!

ȘTIAȚI CĂ ???

Printre cele cinci produse premiate în cadrul competiției German Design Award s-a numărat și WV 6, ultima generație a gamei de aspiratoare de geamuri Window Vac de la Kärcher. WV 6 are o duză de aspirare mai lungă, care permite aspirarea eficientă la marginile și colțurile geamurilor. Mai are și un afișaj care informează despre durata rămasă de funcționare a bateriei, care așa cum am văzut, este deosebit de generoasă – 100 de minute.

Curățenia wow a geamurilor, misiune îndeplinită!

Da, m-am convins! Curățenia wow în cazul ferestrelor noastre va fi ușor de obținut cu ajutorul unui aspirator de geamuri Kärcher. Curățarea nu va fi niciodată mai rapidă, iar petele vor da bir cu fugiții în doi timpi și trei mișcări. Vor ajunge niște amintiri meschine, prea puțin importante pentru a fi luate în seamă. Aproape că nici nu vom mai ști că au existat. Asta până la viitoarea curățenie distractivă, evident!

Și, în acest ton de minimalizare a importanței petelor îndărătnice de pe geamuri, concluzionez faptul că aparatele de curățat de la Kärcher au reușit într-adevăr perfecționarea curățării geamurilor. Ferestrele casei noastre vor rămâne strălucitoare, iar noi ne vom ducem misiunea curățeniei la capăt ușor și repede, pentru ca apoi să ne putem bucura de alte îndeletniciri plăcute prin casă. Nu corvoadă, nu stres privind rezultatele finale. Convenabil, nu-i așa?

Articol scris pentru Proba 17. Punem presiune pe curățenia de primăvară, din cadrul concursului Spring SuperBlog 2021. Este ultima probă din concurs, a fost sponsorizată de Kärcher România, iar documentarea pentru scrierea articolului m-a convins: îmi doresc un aspirator pentru geamuri de la Kärcher!

Surse imagini:

website-ul kaercher.com/ro/home-garden.html

Editare: canva.com;

programul de editare GIMP

Lasă un comentariu