Advertoriale

Piscină și o grădină cu flori, propriul rai acasă


1. Piscina de vacanță, un vis realizabil

Vara aceasta nu va mai fi așa cum o știm. Nu vom mai evada spre farmecul locurilor însorite de vacanță, departe de agitație și zgomot. Pandemia ne-a afectat pe fiecare, iar gândul la o vacanță pare acum cu totul desprins de realitate. Totuși, în ciuda nebuniei din jurul nostru, vreau să rămân optimistă, să văd partea plină a paharului. Marea, deși o ador, o voi păstra discretă într-un colț al imaginației, cu nostalgia vremurilor bune. Însă piscina cu ape de cristal, aș putea s-o am aievea. Cum? Apelând la Piscine Ieftine.

CUPRINS:

 1. Piscina de vacanță, un vis realizabil
 2. Planificări pentru vacanță
 3. Piscina noastră, dincolo de date tehnice

2. Planificări pentru vacanță

Anul acesta schimbăm decorul acasă…

Atunci când planificăm o vacanță, trebuie mai întâi să stabilim unde dorim să mergem. Ce locuri frumoase intenționăm să descoperim pentru prima oară sau care sunt cele pe care ne-ar plăcea să le revedem. ”Ne-am dori să mergem în Grecia anul acesta?” ne puneam în familie întrebare în anii care au trecut. Și da, ne-a fost răspunsul în câțiva ani la rând, atunci când nu optam pentru o altă destinație. Când facem asta? Păi cât mai devreme posibil, pentru că ofertele de care puteam profita din timp erau de neprețuit. Așa că ne îndreptam atenția spre opțiunile rezervărilor early booking și doar uneori se întâmpla să ne facem planuri pe ultima sută de metri. Așteptam cu sufletul la gură acele zile sau săptămâni mirifice în care simțeam că trăim cu adevărat și pentru care merita să ne ostenim de-a lungul anului. Și se întâmpla adesea să așteptăm și câte o jumătate de an.

Dar acum? Acum este cu totul o altă poveste și oare cum vom proceda? Având în vedere că lucrurile au luat o turnură cam complicată din cauza pandemiei și nu ne-am dori să ne expunem unor riscuri prea mari, luăm în considerare varianta să ne petrecem vacanța acasă. Evident că o astfel de perspectivă ne-ar fi părut una de-a dreptul neinspirată în trecut. Nu concepeam să nu ne putem relaxa într-un cu totul alt decor măcar și pentru acea perioadă scurtă de timp. Dar poate că neîmplinirea de această dată poate fi o oportunitate pentru anii ce vor urma. Cum asta? Păi să ne gândim. Pentru plecarea într-o vacanță anii trecuți eram nevoiți să alocăm o sumă frumușică din bugetul familiei, iar odată terminat concediul, cu toate că escapada era în general reușită, nu mai rămâneam decât cu amintirile și atât. Pentru vacanțele viitoare trebuia să o luăm de la capăt cu economiile. Totuși, nu era bai, pentru că dorința de a călători era cea care conta cel mai mult.

Din păcate, în acest an se pare că suntem nevoiți să ștergem vacanța de pe listă. În plus, nici perspectiva următorilor ani nu pare prea optimistă. Și atunci, ce ne propunem pentru acest an? Am putea spune că, în ciuda contextului general nefericit, soțul meu și cu mine am fost în mare parte privilegiați. Am reușit după destul de mult timp să ne cumpărăm o casă, iar în curând urmează să ne mutăm în ea. Ne-am ocupat de tot ce înseamnă amenajarea noii locuințe. Ne-am ocupat de interioare, am mobilat așa cum ne-am dorit, am adus și câteva îmbunătățiri spațiului de locuit, am trecut la șmotru și am bifat partea de curățenie, și nu în ultimul rând am luat în primire și curtea și spațiul verde din preajma casei. Ne dorim să realizăm o mică grădină și o curte plină de verdeață și flori. Totul să fie o oază de confort, în care să ne petrecem timpul liber și să ne bucurăm de frumusețea locului. Verdeață, câțiva pomi fructiferi și o mulțime de flori parfumate și pline de culoare să ne hrănească pofta de frumos în fiecare zi. Nu pot să vă descriu ce cântece minunate de păsări auzim de la o zi la alta pe măsură ce se apropie sezonul cald! E drept că și locația noului nostru „acasă” ne ajută mult în toate aceste privințe.

„Dar bine, bine!” ați putea spune, „ce legătură au toate aste cu cele spuse la începutul postării. Ce treabă au toate câte le înșiri cu piscina pe care o aminteai sau cu vacanța?”. Păi, dragilor, eu aș zice că are. Vedeți voi, tare mult îmi place expresia aceea: „Când viața îți dă lămâi, fă limonadă”.

Drept urmare, dacă viața ne mai dă din când în când și câte-un bobârnac, nu trebuie să disperăm, pentru că trebuie găsită o rezolvare în toate. Fie ea chiar și mult prea bine ascunsă.

Da, anul acesta nu mergem în vacanță. Fie! Dar, grădina noastră poate deveni decorul perfect pentru relaxare. Dar parcă lipsește ceva… ce să fie oare? Cred că acum ați înțeles legătura! Soluția noastră pentru relaxarea ideală: o piscină!

5 motive să construiesc o piscină rezidențială

Dar merită oare investiția la care ne poartă gândul. Să fie oare oare o decizie înțeleaptă pentru cheltuirea unei sume oarecum importante din bugetul familiei? La o astfel de întrebare voi răspunde în felul următor: haideți să ne gândim la sumele pe care le-am fi alocat cu rezervarea unei vacanțe. Din propria experiență aș putea să spun că nu erau deloc de neglijat. Iar dacă ar fi să fac un calcul pentru unul sau doi ani, s-ar strânge tocmai suma pe care o pot orienta pentru investiția pe care ne-o dorim: o vacanță permanentă acasă, adică o piscină grozavă. O vacanță care ne rămâne. De fapt, gândindu-mă mai bine, repede am și găsit cel puțin cinci motive pentru a ne construi așa ceva:

 • Asigură decorul potrivit pentru distracție și o vacanță infinită acasă;
 • Un mediu igienic, fără riscuri privind ciuperci și bacterii întâlnite la piscinele publice; în plus, ne relaxăm în condiții de siguranță în contextul pandemiei;
 • Este o opțiune pentru sănătate, pentru că ne relaxează și ne ajută să ne menținem în formă;
 • Ne oferă răcoare în zilele toride de vară;
 • Crește valoarea proprietății cu cel puțin dublul investiției în realizarea ei.

Rezervări pe site-ul PiscineIeftine.ro

Prin urmare, date fiind aceste cinci motive, gata, m-am hotărât! Piscină să fie și la noi în curte? Dar ce trebuie făcut pentru asta? La cine să apelăm pentru amenajare? „Haide să căutăm pe net!” îi spun soțului. „Să vedem, oare găsim ceva de încredere, care să ne transforme visul în realitate?”

O scurtă căutare, et voilà, găsim site-ul PiscineIeftine.ro. Informațiile care ne interesează sunt ușor de găsit, așa încât putem compara caracteristicile produselor disponibile. Aflăm și că firma are sediul în București, dar construiesc și în țară, iar fotografiile de pe site și pagina de Facebook cu lucrări executate sunt grozave. Construiesc piscine metalice rotunde și ovale, cu o multitudine de dimensiuni, iar detaliile privind fiecare produs în parte sunt prezentate cu lux de amănunte, așa încât ne va fi foarte ușor să luăm o decizie. Să apelăm deci la ei? Dacă da, ce motive ne vor convinge?

5 motive să aleg PiscineIeftine.ro

 • Pentru că îmi doresc profesionalism și garanția unei lucrări reușite și durabile, caut să apelez la o firmă cu experiență, așa încât aleg PiscineIeftine.ro pentru calitatea germană a piscinelor și pentru că a executat lucrări pentru peste 400 de clienți de aproximativ 15 ani;
 • Pentru a beneficia de calitatea germană a piscinelor, superioare altor produse asemănătoare de proveniență asiatică. Prin alegerea unui produs de calitate, în timp vom economisi și vom scăpa de stresul cu reparațiile;
 • Vom putea avea gata piscina în scurt timp, pentru că toate produsele se vând din stocul propriu al firmei – nu se așteaptă 3-4 săptămâni, cum se întâmplă la alți comercianți;
 • Montajul și transportul sunt oferite gratuit la achiziția oricărei piscine;
 • Dacă ne grăbim, vom putea beneficia de reduceri mari de prețuri, așa încât să ne permitem un model deosebit, dar mai convenabil.

Cum va arăta piscina de acasă

Forma și dimensiunile bazinului

Pentru că dispunem de un spațiu restrâns, vom opta pentru un model de piscină oval, cu dimensiuni reduse. Uite, modelul Hobby Pool Toscana, având dimensiunile 5,25 x 3,20 și o adâncime de 1,5 m este exact ceea ce ne trebuie.

Tipul de instalare

Un model proiectat pentru o instalare completă în sol, necesitând un radier din beton armat și doi pereți laterali de sprijin din bolțari de beton.

Materialul din care este realizată piscina

Sunt piscine din otel, prin urmare și modelul ales de noi va avea peretele realizat din oțel galvanizat (produs în Germania), cu o grosime de 0,8 mm, este acoperit cu un strat de poliester de înaltă calitate, conferindu-i o lungă durată de viață.

Caracteristicile linerului

Linerul prefabricat este albastru (mediteranean), are grosimea de 0,8 mm este stabilizat UV, fiind rezistent la rupere și la schimbări bruște de temperatură. Este adaptat perfect pentru o montare ușoară, iar ca măsură de siguranță, linerul îndeplinește standardul european 71/3 pentru siguranța jucăriilor pentru copii, fiind prin urmare fiziologic și complet inofensiv pentru om.

Pachetul de montaj inclus
 • Skimmer, sifon de pardoseală, duze de refulare și aspirație;
 • Sistem de filtrare Neo 450 – 9 mc/h ( include pompă + filtru cu nisip + vană );
 • Mediu filtrant pe bază de nisip cuarțos, cu granulație variată 0.4-0.8 mm;
 • Kit profesional de fittinguri și tubulatură PVC-U;
 • Scară din inox cu trepte antiderapante.

Piscina noastră, dincolo de date tehnice

Piscina noastră va fi ca o vacanță permanentă petrecută într-un colț de rai. Luciul azuriu al undelor sclipitoare ale piscinei, verdele fraged al gazonului tuns proaspăt și revărsarea multicoloră a florilor din apropiere ne vor încânta zi de zi. Ne bălăcim în undele răcoritoare stăm la o poveste, sorbind câte puțin dintr-un suc proaspăt de fructe, sărbătorim fiecare nouă zi ca pe una de concediu. Cred că toate acestea sunt motive suficient de convingătoare pentru decizia de a avea o minunată piscină.

Articol participant la concursul Spring SuperBlog 2021, la proba 13. PiscineIeftine.ro – Marea din grădina ta. Sponsor: PiscineIeftine.ro

Sursă imagini: site-ul și pagina de Facebook PiscineIeftine.ro

Un gând despre „Piscină și o grădină cu flori, propriul rai acasă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s