Advertoriale

O călătorie spre însorita Spanie alături de LA CABINE Vitamina C


Deține doar ceea ce poți purta mereu cu tine: limbi cunoscute, țări cunoscute, oameni cunoscuți. Lasă-ți memoria să îți fie geantă de călătorie.

Alexandr Solzhenitsyn

Farmacia la Preț Mic îmi dezvăluie secretul frumuseții din fiolele La Cabine

Îmi doresc un boost de prospețime și sănătate pentru pielea tenului meu. Ceva pentru o îngrijire specială, hidratare, întreținere, dar și pentru matifiere și uniformizare, pentru că am un ten mixt cu tendințe de îngrășare. Prefer un produs bazat pe tehnologii inovative, dar care să conțină preponderent ingrediente naturale. Așa că dau o căutare rapidă pe site-ul Farmacia la Preț Mic, iar din oferta disponibilă îmi atrage atenția gama de fiole La Cabine. Produse și testate dermatologic în Spania, aceste fiole sunt bazate pe o concentrație ridicată de ingrediente active, iar varianta pe care o aleg este La Cabine Vitamina C. O consider potrivită tenului meu și îmi spun că ar fi bine să o încerc. Zis și făcut! Comand fiolele, le testez și într-o vineri seara aleg să vă scriu și vouă un scurt articolaș despre ele pe blog.

Pun să ascult o muzică veche spaniolă și mă las purtată de sunetele speciale ale unor instrumente magice într-o călătorie spre epoci de demult. Vrăjită de ritmul pasional spaniol ce-mi transmite o multitudine de stări și sentimente, încep să scriu. Privesc la luciul cristalin al unei fiole La Cabine nefolosite încă. Încep a vă spune că am constatat că pachetul La Cabine conține 10 fiole ambalate individual și că fiecare tip de produs al gamei se adresează problemelor specifice tenurilor noastre. Apoi vă spun că eu am ales varianta ce conține vitamina C, Proteoglicani si Glicopolimeri (însă despre ce sunt ultimele două ingrediente n-aș putea să vă spun, dar așa scrie pe cutie și o cred pe cuvânt) și că este o formulă non-grasă. Că se recomandă utilizarea zilnică pe lângă aplicarea de protecție solară. Apoi, că în urma utilizării am constatat că pielea tenului meu este luminoasă și hidratată. Datorită puterii antioxidante a vitaminei C, pielea mea este protejată de radicalii liberi, obținând un ton mai uniform și mai luminos, iar în privința apariției ridurilor, nu trebuie să îmi fac griji. Aceste fiole ajută și la întârzierea semnelor vizibile de ridare.

Este destul de târziu și parcă mă ia somnul puțin. Din când în când privirea îmi este furată de coperta unui ghid turistic pe care l-am cumpărat de curând la un târg de carte. Ce să vezi? Este tocmai despre însorita Spanie. Ritmurile melodice pe care le-am pus să le ascult în timp ce scriu îmi poartă gândul la imaginile cu locuri incredibile pe care le-am găsit în descrierile ghidului. Ce locuri minunate! Mi-aș dori să le descopăr și eu într-o zi!

Dar zic să mă adun și să revin la rândurile postării despre La Cabine. Cum spuneam, varianta cu vitamina C pe care am ales-o mă ajută să-mi păstrez tenul proaspăt și chiar să previn formarea primelor riduri. E drept, deocamdată la partea cu ridarea pot să stau liniștită, dar nici pe viitor nu am să-mi fac vreo problemă. Pentru că mi-aș putea lua ca aliat gama de fiole La Cabine Pure Hyaluronic. Conform descrierii de pe cutie, aceste fiole conțin tot ce înseamnă acid hialuronic: acid hialuronic reticulat, acid hialuronic încapsulat cu masă moleculară mare, acid hialuronic cu masă moleculara medie, acid hialuronic cu masă mică acetilat, acid hialuronic hidrolizat și ceramide. Este o formulă specifică care mă va ajuta la hidratarea profundă a pielii, la umplerea ridurilor și restructurarea epidermei, conferind volum pielii mature. Și încă o bilă albă acestei formule din partea tipului meu de ten: este tot o formulă non-grasă, perfectă pentru toate tipurile de piele.

Iar pe lângă informațiile practice legate de cele două produse, îndemnată de jocul fermecător al muzicii, imaginilor pline de farmec ale Spaniei care-mi trec prin gând și senzația de somn tot mai apăsătoare mă determină să mai adaug și câteva înflorituri în descrieri. Scriu, scriu, privesc la o fiolă La Cabine, apoi la coperta ghidului turistic și-mi spun: „Ce frumoase trebuie să fie meleagurile spaniole!”

O călătorie inopinată în Spania

Dar ce minune! Abia apuc să încarc postarea pe blog, că la puțin timp după aceea am parte de o surpriză. Un e-mail! De unde credeți? Tocmai din partea Curții Regale a Spaniei! Se pare că articolul meu a fost descoperit de un oficial de la curte și că descrierile mele, deși interesante, ar părea desprinse din context. Nu par suficient de autentice. Drept urmare, mai că nu-mi vine a crede, sunt invitată pentru un weekend la Palatul Regal din Madrid (Palacio de Oriente), ca să folosesc produsele La Cabine la ele acasă. Un avion particular mă va „livra” la destinație la primele ore ale dimineții următoare. Ce destinație? Tocmai la Madrid și mă va lua în călătorie dintr-o locație din apropierea orașului meu. Până la acea locație voi ajunge cu un taxi și… niciun amănunt în plus…

Și uite că dimineața zilei de sâmbătă mă găsește gata de o nesperat de frumoasă aventură! Un avion particular de dimensiuni mici mă poartă tocmai spre capitala Spaniei. Sunt primită regește de o doamnă foarte amabilă care îmi spune că mă va ghida în scurtul circuit de weekend. Că voi avea ocazia să descopăr puțin din frumusețile Madridului, dar în alte două destinații surpriză… Îmi prezintă cazarea din perioada șederii, iarăși un veritabil răsfăț și îmi spune că voi testa produsele La Cabine despre care îmi adresează rugămintea ca la revenirea acasă să scris încă o dată pe blog. De data aceasta cu impresii la cald în urma experienței acestei impresionante călătorii.

Așadar, după un prânz savuros, este deja ora amiezii, pornesc alături de ghida mea într-un tur panoramic în care descopăr Cartierul modern Cuatro Torres, Columna lui Columb, Biblioteca Națională, Piața Cibeles și Plaza España, după care pașii ne poartă către Palatul Regal. Sunt uimită de tot ce îmi este dat să văd, iar seara, însoțitoarea mea îmi spune că în ziua care urmează îmi va arăta și puțin dintr-un alt oraș magic, nu altul decât Barcelona. Și, adevărat, duminică dis-de-dimineață, ajungem chiar în inima Barcelonei. Aici admirăm două dintre capodoperele fascinante ale genialului arhitect catalan Antonio Gaudi – Parcul Guell și Sagrada Familia – cu detalii care mă fascinează și mă uimesc, totul formând un mix de sentimente care mă determină să mă întreb: „oare cum ar fi fost să mă nasc aici?”.

Iată însă că weekendul meu spaniol se apropie cu pași repezi de final, dar să nu mă întristez că este încă duminică după-masă, iar eu ajung să mai descopăr o minune a Spaniei, faimosul Alhabra, monumentala bijuterie arhitectonică a Granadei din zona Andaluziei. Capodoperă arhitecturală maură, este un complex monumental și fortăreață, situată la poalele munților Sierra Nevada. Aș putea să spun așa: orașul-palat Alhabra m-a cucerit definitiv, fiind poate printre cele mai frumoase construcții pe care le-am văzut vreodată. Palate grandioase cu dantelării arhitectonice încântătoare, fântâni cu sclipiri de smarald și grădini cu vegetație luxuriantă, totul de o frumusețe spectaculoasă, o demonstrație în forță a bogăției și grandorii sultanilor arabi în timpul căruia a fost construit. Năucită de farmecul locului dau să mă odihnesc pe o bancă în Grădinile Generalife. Privesc împrejur, admir bogăția de flori și arbori și simt cu ceva mă vrăjește: parfumul de tei înfloriți. Totul este un spectacol de culoare și arome și mă simt grozav!

Și cum admir eu frumusețea locului, iată că o zăresc undeva la umbra unei pergole acoperită cu verdeață și flori pe actrița și prezentatoarea TV Ana Obregón, Brand Ambassador La Cabine. Observ că este o femeie foarte frumoasă și carismatică. Datorită talentului, dar și caracterului ei amuzant și prietenos, a ajuns una dintre cele mai iubite vedete ale țării. Mă adăpostesc puțin la umbra unui tei din apropiere și urmăresc cum dă un interviu cu sfaturi tocmai despre rutina de îngrijire a unui ten mixt.

Înapoi acasă cu La Cabine

Ce frumos! Ce frumos ar fi dacă aș sta măcar și o săptămână să mai văd puțin splendoarea acestor meleaguri pline de poveste. Dar uite! Deja s-a înserat și va trebui să mă întorc acasă…

Dar ce se întâmplă? Unde e grădina de măslini? Unde este palatul? Tot ce văd acum este… doar coperta ghidului turistic cu o fotografie a Alhambrei, luminată discret de monitorul laptopului meu. Iar eu? Nu am călătorit nicăieri. Doar am adormit și am visat la asta. Mă uit la ceas. Ora 22:00. Constat că am adormit scriind pe blog despre La Cabine. Este o oră târzie, dar mă bucur să constat că mai am puțin și termin articolul. Am de gând să adaug amănunte legate de fiolele La Cabine, amănunte inspirate de aventura mea onirică. Dar să mă grăbesc, mai este puțin și expiră termenul probei 7. Că da, dragilor, și acest articol participă la concursul Spring SuperBlog 2021. Iar proba, sponsorizată de Farmacia La Preț Mic și poartă titlul: „Frumusețea ta într-o fiolă”.

Sursă imagini: pagina de Facebook La Cabine România (fotografie cu fiole La Cabine) și site-ul Pixabay (fotografii de: DenisDoukhan (fotografia cu Alhambra), Patrice_Audet (fotografia cu Sagrada Familia), ddzphoto (fotografia cu Platul Regal Spania).

Un gând despre „O călătorie spre însorita Spanie alături de LA CABINE Vitamina C

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s