Marea decizie – de la bloc la curte


Vremurile pe care le trăim în prezent sunt de așa natură încât pur și simplu ne forțează să luăm decizii pe care le-am tot amânat sau pe care nu le-am luat vreodată în serios. Ne-am schimbat modul de a face cumpărături, de a face plăți online, de a ne raporta altfel la programul de lucru, de a participa la diverse activități în comun, de a socializa, de a învăța și așa mai departe. Într-o frază scurtă – ne-am schimbat propria viziune asupra felului de a trăi. Locuința și modurile prin care ne raportăm la spațiul de locuit nu aveau cum să facă excepție de la aceste schimbări, iar un lucru a devenit cert pentru noi toți – acela că nimic nu va mai fi ca înainte.

Renunțarea la trecut

Evident, este absolut firesc ca realitatea care nu cu mult timp în urmă ne-a fost puternic zdruncinată de virus, să aparțină pe de-a-ntregul trecutului. Trecutul este trecut, așa că suntem nevoiți să renunțăm la el în favoarea noii realități: prezentul. Fără să ne propunem măcar, toți chiar asta facem, gândind și acționând în mod similar, concomitent, unidirecțional. Exemple? Propria noastră locuință și dorința stringentă de a ne proteja familia și persoanele dragi.

Scriind aceste rânduri, mă amuz la gândul că exact în aceste zile sunt în situația de a mă muta de la bloc la casă. Ar trebui să-mi fie relativ simplu să abordez acest subiect propus de sponsorul probei a 4-a din ediția de toamnă a SuperBlog 2020Vindem-Ieftin.ro – intitulată „De la apartament la casă. Cum ne putem face mutarea mai ușoară”, dar constat că, deși luni la rândul am căutat și am vizualizat zeci de oferte de case, este dificil să mă refer în câteva sute de cuvinte la un subiect pe care îl trăiesc aievea.

Planul de bătaie

Am cumpărat o casă ridicată „la roșu”, am întocmit deja lista cu materialele și obiectele necesare, chiar am revenit de câteva ori asupra ei și modificând-o pe măsură ce am consultat ofertele producătorilor de tot felul din domeniu, care ba au aia, ba nu au aia…

Pentru mine, orice informație este valoroasă. Gândindu-mă unde oare am mai auzit eu de Vindem-Ieftin.ro, mi-am amintit că, undeva pe la începutul acestui an, urmărind un episod din Imperiul Leilor, un antreprenor buzoian își prezenta afacerea. Ceea ce mi-a atras atenția a fost faptul că vânzarea online a materialelor de construcții includea o reducere cu 10-15% față de depozitele clasice și hipermarketuri.

De aceea, când am dat peste un tag bine ticluit („ieftin”), parcă îmi vine să cred că întregul univers lucrează într-adevăr să-mi împlinească visul. Fără să stau prea mult pe gânduri, dau clic pe Vindem-Ieftin.ro, iar temerile mele legate de cât de dificil va fi să iau decizii parcă se risipesc încet-încet.

Constat repede că este vorba despre o casă de comenzi prin care pot comanda materiale de construcții online, de la producători renumiți din țara noastră. Contrar preconcepției multora că „ieftin” este aproape antonim cuvântului „calitate”, pe Vindem-Ieftin.ro puteți găsi materialele dorite, secretul fiind acela al scurtării procesului efectiv de achiziție a materialelor de la producător la clientul final, nefiind necesare costuri suplimentare cu depozitarea, manipularea sau probleme legate de logistica acestora.

Planul meu de bătaie cuprinde o privire de ansamblu peste secțiunea de produse oferite, evident că și secțiunea de oferte îmi atrage atenția, dar nici cea cu recenzii video n-ar fi chiar de ratat. Îmi doresc atât de multe materiale, oare de unde să încep?

Căutări extinse și un concept nou

Casa pe care mi-am cumpărat-o de curând are nevoie de termoizolații de calitate și care să contribuie la o stare de sănătate foarte bună a familiei mele, așa că mă interesează în mod special secțiunea dedicată acestui domeniu. Are nevoie și de instalații electrice, termice și sanitare eficiente, de tâmplărie PVC care să corespundă exigențelor mele, și de asta, și de cealaltă, iar lista parcă nu se mai încheie…

Îmi iau inima în dinți și mă hotărăsc să sun la unul dintre consultanții de vânzări ai Vindem-Ieftin.ro. Intru rapid în legătură cu o doamnă extrem de amabilă, cu care empatizez repede și care se oferă să mă ajute să-mi prioritizez nevoile de achiziție de materiale pentru casa mea. Îi explic faptul că locuința mea este construită pe sistem parter plus mansardă, că îmi doresc să fie cât mai luminoasă și cât se poate de eco-friendly.

Pe un loc fruntaș în clasamentul priorităților rezultate se găsesc termoizolațiile, așa că îmi recomandă izolația cu plută 100% naturală, presată și debitată în formă rectangulară, ușor de aplicat pe pereții casei. Aflu apoi dacă produsele dorite sunt în stoc și care este costul transportului, totul sub forma unei oferte de preț personalizate. Bugetul stabilit de mine însă nu-mi permite cumpărarea acestui tip de produs, iar „aliatul” meu îmi recomandă, ca alternative, izolația cu spumă poliuretanică sau cea cu polistiren. Iar discuțiile noastre continuă, fiecare întrebare a mea găsindu-și răspunsul.  

Încep deja să mă simt ca un VIP și doamna care-mi oferă consultanță îmi spune că așa și trebuie să mă simt, deoarece casa de comenzi pe care o reprezintă conștientizează permanent faptul că timpul tuturor este valoros, de aceea oferă celor care doresc să construiască sau să renoveze un serviciu suplimentar, care face diferența, mai ales atunci când vrei să-ți cumperi materialele de construcții repede și fără prea multe bătăi de cap. 

De ce VIP?

Prin grupul dedicat VIP, clienții interesați de materiale de construcții din minimum trei sau cinci categorii diferite vor putea comunica oricând au nevoie de informații cu consultanții Vindem-Ieftin.ro și vor primi suport dedicat pe toată durata procesului de ofertare, precum și condiții speciale de livrare. Mai mult, conceptul dispune și de un grup dedicat de Whatsapp VIP.

Mă arăt interesată de subiect și aflu că printre beneficiile apartenenței la grupul VIP se numără: consultanță de specialitate prioritară referitoare la lista de materiale, răspuns rapid adaptat nevoilor identificate, centralizarea informațiilor într-un singur loc, economisirea timpului clientului, condiții speciale cu privire la pachetul de produse și livrare, status de livrare în timp real.

Pot beneficia de aceste facilități toți clienții care au cumpărat o singură dată și doresc să achiziționeze produse din minimum 5 categorii din portofoliu, dar și cei care au cumpărat de minimum două ori și doresc să achiziționeze produse din minimum 3 categorii din portofoliu.

E timpul să trec la treabă!

Timpul dedicat vieții personale și celei profesionale îmi ocupă agenda personală în proporție de aproape 100%, așa că este foarte important pentru mine că am găsit pe cineva care să mă poată ajuta să rezolv chestiunile legate de aducerea casei mult visate până la faza de locuit efectiv în ea, într-un interval de timp relativ scurt.

Odată terminate lucrările și după ce mă voi muta în noua mea casă, am pregătite deja noi proiecte, precum amenajarea grădinii, aplicarea de piatră decorativă pe exteriorul casei, construcția unui garaj și așa mai departe. Îmi place calitatea și lucrul bine făcut, mă regăsesc în postura de client mulțumit față de toate cele 14 valori declarate ale companiei (caracterul, angajamentul, comunicarea, curajul, generozitatea, pasiunea, ascultarea, servitutea, responsabilitatea, învățarea, viziunea, atitudinea pozitivă, inițiativa, atitudinea de a nu renunța), așa că voi apela fără niciun dubiu tot la Vindem-Ieftin.ro pentru a le vedea realizate!

Surse fotografii: site-urile Vindem-Ieftin.ro și Pixabay.com. Prelucrări imagini în GIMP

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s