An nou și-o noutate


Încep anul cu o noutate. Vă spuneam acum câteva săptămâni că păstrez o surpriză pe mai târziu, iar momentul pentru a dezvălui despre ce este vorba iată că a sosit!

Recent am început să realizez ceva nou, ceva ce îmi doream de mai mult timp să încerc, dar am tot amânat, dat fiind faptul că materialele necesare sunt destul de costisitoare, iar până mai curând, rar se găseau și pe la noi. Îmi plac bijuteriile confecționate din mărgele de nisip și, deși voi continua să le folosesc, nu pot să nu recunosc frumusețea suratelor lor mai nobile, Toho și Miyuki, care pot oferi bijuteriilor o uniformitate și o eleganță aparte, greu de egalat. Dacă ai puțină îndemânare, un dram de imaginație și o oarecare răbdare, cu ele aproape că nu dai greș. Există mici diferențe și între acestea două, însă acest aspect va face subiectul unei postări viitoare.

Dacă mai adăugați și câteva perle naturale sau unele de bună calitate, ceva semiprețioase sau inegalabilele cristale Swarovski, bijuteriile sau oricare alte minunății pe care le veți realiza vor fi cu adevărat spectaculoase.

Astăzi, eu vă prezint o pereche de cercei, un model extrem de frumos, pe care l-am aflat pe internet sub denumirea de Silver Sun. Nu am respectat întocmai nuanța materialelor indicate, însă varianta mea este foarte apropiată originalului. Mi-a plăcut atât de mult ceea ce am obținut, încât am încercat o nouă combinație cromatică, însă aceasta, data viitoare.

Așadar, iată materialele folosite: mărgele Miyuki Round Rocailles 15/0, Miyuki Half TILA, cristale Swarovski – Rivoli de 16 mm și biconice de 4 mm, respectiv 6 mm. Meșterul de serviciu a  fost și de această dată acul, însă însoțit de ața FireLine, faimoasă pentru rezistență și calitate. La final, pentru că cerceii mei trebuie și purtați, am ales un model de tortițe simple, dar placate cu argint, numai bune pentru a se potrivi la ce mi-am propus.

Cam acestea au fost ingredientele. Cât despre rezultatul rețetei, las imaginile să vorbească. 🙂

 

Reclame

5 gânduri despre &8222;An nou și-o noutate&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s