Bijuterii · Şirag de gânduri

4 ani pe blog


4 ani se împlinesc de la primele postări cu însemnări care să însoţească imagini cu flori pe care le-am realizat manual din sârmă modelabilă şi mărgele de nisip. Descoperisem variate modele cu astfel de flori pe internet şi dorindu-mi mult să învăţ să le realizez, treptat am început să încropesc un vis. Consider că pentru a realiza lucruri frumoase este necesar doar să te ghidezi după câteva modele, să te înarmezi cu puţină răbdare pentru a învăţa şi, mai ales, să îţi placă ceea ce faci. Cel puţin acest lucru a fost valabil în cazul meu şi urmare au fost numeroasele aprecieri din partea celor dragi care nu au întârziat şi care m-au bucurat mult.

Treptat însă, preocuparea mea s-a schimbat, realizând mai mult diverse podoabe, obţinute din aceleaşi mărgele de nisip. La prima vedere aceste mărgeluţe pot părea atât de banale şi poate chiar urâţele în comparaţie cu altele, însă cu puţină imaginaţie, cu ajutorul lor, se pot obţine lucrări uimitoare. Eu le ador.

De altfel, tocmai pentru că nu am mai realizat flori, dedicându-mi timpul doar realizării bijuteriilor, consider că ar trebui să aduc o schimbare şi blogului meu. Deocamdată nu m-am hotărât spre ceva anume, însă cu siguranţă, cel puţin motto-ul privind visul iniţial nu mai este valabil. Şi pentru că în sfârşit urmează să plec şi eu în vacanţă, poate îmi va veni o idee pe parcursul acesteia. 

Vă las în compania ultimului model realizat, un colier la baza gâtului, obţinut, sigur că da, din aceleaşi mărgele de nisip. Şi pentru că în postările precedente vă vorbeam despre o mică floare croşetată şi brodată cu mărgeluţe, iată că i-am găsit şi ei locul. Este vorba despre o broşă care se poate purta individual sau ataşată colierului, după cum puteţi observa în imagini.

O toamnă minunată, lipsită de griji!

 

11 gânduri despre „4 ani pe blog

Lasă un comentariu