Un vis de 3 ani

Astăzi, blogul meu împlineşte 3 anişori! Cu această ocazie, voi trece în revistă cele mai importante momente prin care a trecut el, alături de voi, cititorii lui fideli, care l-aţi descoperit şi l-aţi încurajat să devină mai bun prin aprecieri şi opinii împărtăşite.

Articolele adunate au conţinut fie citate privind diverse domenii, fie exclusiv referiri la bijuteriile făcute de mine, pe care le-aţi putut admira în imaginile ce au însoţit cele 48 articole de până acum. Dacă ar fi să prezint cronologic ceea ce a fost semnificativ, aş începe cu momentul când am lansat acest blog, pe 16 septembrie 2012. Aceasta a fost perioada în care am pornit un vis, acela de a realiza flori din mărgele de nisip, pe suport de sârmă de diferite dimensiuni, însă ulterior am început să confecţionez bijuterii din aceleaşi materiale. Parcă mai ieri priveam cu multă admiraţie frumoasele modele cu flori din mărgele şi cu mare drag îmi amintesc bucuria pe care o încercam când am realizat primul trandafir.

A urmat o perioadă frumoasă, deoarece am primit multe încurajări, aprecieri şi chiar nominalizări pentru „Very Inspiring Blogger Award” şi pentru „Best Moment Award”, venite din partea Danei Iana, o doamnă deosebit de talentată şi o mamă specială, căreia îi mulţumesc.

În total, numărul de vizualizări depăşeşte 21.000, din partea a aproape 5.000 de vizitatori. Cel mai mare număr de vizite s-a înregistrat pe data de 30.05.2014, iar clasamentul pe ţări surprinde pe primele locuri ţări precum România, Republica Moldova, Italia, Statele Unite ale Americii şi Franţa. Nu mică mi-a fost mirarea să aflu vizite şi din ţări precum Vietnam, Sudan, Uzbekistan, Singapore sau Martinica.

Cât priveşte viitorul, îmi doresc să continui „visul florilor din mărgele”, să-mi acord mai mult timp realizării bijuteriilor şi florilor şi sper în continuare să fiu răsfăţată de aprecierile celor care-mi urmăresc activitatea. Un prim pas în acest sens îl putem face împreună chiar din acest moment, deoarece aş dori să vă cunosc opiniile legate de ceea ce am realizat până acum (eventual, prezentarea momentului întâlnirii cu blogul meu în mediul online), dar şi de ceea ce ar trebui adăugat sau modificat pe viitor.

Vă mulţumesc pentru fidelitate şi vă mai aştept pe blog!

2 thoughts on “Un vis de 3 ani

  1. Cu intarziere, felicitari pentru minunatele articole publicate pana acum. Mi-a facut mare placere sa-ti urmaresc visul plin de culoare si candoare de-a lungul acestor ani!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s