Colier Sharon


Aşa cum spuneam în postarea anterioară, de ceva timp am început să lucrez câteva coliere ţesute în punct ajurat. Fiind la început, prefer să mă inspir din instrucţiunile găsite în variate cărţi de referinţă. Astfel, primele modele le-am aflat în cartea Netting All the Way (Beading with Varvara) de Galina Barsky şi Varvara Konstantinov. Instruncţiunile modelelor din carte sunt foarte bine prezentate, dificultatea acestora adresându-se tuturor. Pentru început, mă voi rezuma la modelele mai uşoare, dar sper ca pe viitor să încerc şi câteva modele mai îndrăzneţe.

În postarea de astăzi, este vorba despre modelul Sharon pentru care am folosit culori asemănătoare celor din modelul original. Cât despre materialele utilizate, este vorba despre mărgele de nisip de 2 mm. Pentru alte modele, am încercat să adaug o notă personală alegând combinaţii de culori diferite, însă acestea le voi prezenta în postări viitoare.

În cazul în care v-am stârnit puţin curiozitatea, veţi putea urmări secvenţial câteva momente din realizarea acestor coliere în cadrul secţiunii Acum lucrez. Tot aici, voi surprinde secvenţial şi câteva etape din realizarea unui medalion brodat cu mărgele. Acesta este un model propriu şi sper că va ieşi aşa cum mi l-am imaginat. Nu ştiu cât timp voi putea dedica acestor lucrări, dar până când vor fi gata, eu vă urez o vară cu zile cât mai însorite!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s